Сара Джесика Паркър не разбира фокуса на киноиндустрията и обществото върху

...
Сара Джесика Паркър не разбира фокуса на киноиндустрията и обществото върху
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър за ботокса: Трябва да мога да движа веждите си

Сара Джесика Паркър  " не схваща " фокуса на киноиндустрията и обществото върху стареенето и изключва опцията да си направи ботокс: " Аз съм актриса, би трябвало да си движа веждите ", изясни с тя, с което косвено и уточни явен проблем при нейни колежки в Холивуд.

58-годишната звезда разкритикува двойните стандарти в Холивуд и попита за какво мъжете не са обсъждани за възрастта си като дамите.

Говорейки пред The Telegraph, тя сподели: " Не разбирам за какво мъжете на моята възраст в никакъв случай не са питани за остаряването. Събуждаме се заран, имаме милион неща за извършване и просто би трябвало да продължим напред - просто не разбирам акцента върху остаряването ", споделя позната по целия свят Сара, позната по целия свят с ролята си в " Сексът и градът ".

Тя удостовери, че няма желание да употребява ботокс, тъй като това може да се отрази отрицателно на кариерата й във филмовия град: " Аз съм актриса, би трябвало да си шавам веждите. Част от работата ми е да споделям страсти и да поддържам връзка с лицето си ".

Тя добави, че не счита, че брачният партньор й, артистът Матю Бродерик, би харесал концепцията ненадейно да види лицето й преобразено.

Наскоро Сара показа, че има три продукта за хубост, от които не се е отклонявала във времето: серум, околоочен крем и слънцезащитен крем - всички от марка, която не е от най-скъпите.

Говорейки пред WWD, тя сподели: " Това, което работи за мен, работи от десетилетия на доста други дами на налична цена. Грижата за кожата не е единствено за избрани хора, не е нужно да мислим: " Не мога да пипна това или би трябвало да ипотекирам къщата си, с цел да си го платя ".

" Вероятно съм по-малко притеснена от остаряването, в сравнение с бях преди година. Просто нямам време и сила да се безпокоя за това. "

В момента Сара играе в продължението на " Сексът и градът " -  " И просто по този начин... ", към този момент в третия му сезон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР